fbpx

Reggaeton - a tánc ami teljesen feltölt

Érezted már úgy, hogy a zene bekúszik a bőröd alá, és szinte szó szerint  felperzsdül a véred? Hogy egyszerűen nem bírsz nyugton maradni, folyton megmozdul a lábad? Akkor Te már biztosan hallottál reggaeton-t!

Dübörgő, lüktető zene, forró hangulat … ez mind igaz a reggaetonra és hogy

 • kiadós mozgás – átmozgat és segít levezetni a stresszt
 • vidám – feldob egy nehéz nap után is
 • energikus – testileg és lelkileg is feltölt
 • önfeledt hangulatban eltölött én-idő
 • követhető – már 1-2 alkalom után is látni fogod magadon a fejlődést

 

reggaeton tanfolyamok

MI VÁR RÁD EGY REGGAETON ÓRÁN...

Egy óra után nem csak a kedved lesz jobb – ezt garantáljuk -, hanem javul az állóképességed, a tartásod és az önbizalmad is növeli, hogy egy ilyen profi táncban otthonosan mozogsz. Az órákon sok gyakorlás mellett koreográfiákat is tanulhatsz…

Szenvedélyesen szeretjük a reggaeton táncot és életérzést amit szeretnénk Neked is átadni. Minden órán ismétlünk és persze új dolgokat is tanulsz majd. Az órák második felében pedig gyakorlunk, gyakorlunk, gyakorlunk… ezért is fontos, hogy kényelmes ruhában gyere, amiben tudsz mozogni.

Miért érdemes még ellátogatni hozzánk hétről hétre a reggaeton órákra?
 • NEM KELL TÁNCPARTNER
 • RÉSZLETES MAGYARÁZATTAL GARANTÁLJUK MAGABIZTOS TÁNCTUDÁST
 • SZEMÉLYESEN ÉS ONLINE IS CSATLAKOZHATSZ
 • IGÉNYES KÖRNYEZETBEN VÁRUNK AZ ASTORIA-NÁL
 • VÉGIG FOGJUK A KEZED – AZ ELSŐ LÉPÉSTŐL SEGÍTÜNK A GYORS FEJLŐDÉSBEN
 • JÓ HANGULATÚ ÓRÁK, KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁS
 • SZUPER A KÖZÖSSÉG
Körülbelül 2 éve fedeztem fel magamnak Csilláékat, kezdetben csak az alapozó reggaeton óráikon vettem részt. Később, ahogy magával ragadott az órák hangulata és a hozzáállásuknak, segítségüknek köszönhetően magamon is felfedezni véltem némi fejlődést, lemerészkedtem a koreósokra is, amiknek szintén rendszeres résztvevője lettem, mert rájöttem nincs mitől tartanom, türelemmel és elfogadással magyarázták és tanították meg a nehéznek tűnő kombinációkat is.
Andi
Korábban rendszeresen jártam a ReggaetonDance Tánciskolába a távolság ellenére is (az órák Budapesten voltak, én pedig Debrecenben lakom), azonban a járvány meghiúsította ezeket az utazásokat. Ezért nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy lehetőség van náluk az online órán való részvételre. Mivel nem vettem részt azelőtt ilyen formában tánc órán, nem igazán tudtam, hogy mire számítsak, de pozitívan kellett csalódnom. Csilla olyan szakértelemmel és lelkesedéssel viszi végig az órákat, hogy gyakorlatilag el tudom felejteni, hogy nem személyes oktatáson veszek részt. Az órák fokozatosan vannak felépítve, így mindenki a saját szintjének megfelelően tudja követni a mozdulatokat, amiket Csilla részletesen el is magyaráz. Ezen felül pedig szuper hangulat és a legújabb zenék várják a becsatlakozókat 😊. Ha egy kis testmozgással egybekötött kikapcsolódásra vágysz, csak ajánlani tudom a ReggaetonDance online táncóráit. Csatlakozz, nem fogod megbánni! 😉
Szandi

Mi is az a reggaeton

Puerto Rico és Kuba egyik legnépszerűbb zenei irányzata és egyben legmenőbb utcai tánca, melynek gyökerei a Panama csatorna építéséig nyúlnak vissza. Térhódításnak köszönhetően a mai latin klubok nagy közönségkedvence, melynek számos fúziója létezik, így pl. a Salsaton, és a Bachaton.

A REGGAETON egy életérzés mely kifelyezi a szabadságot és az élvezetek hajszolását. Egy igazi reggaeton klipben csodájára járhatsz ahogyan a jó zene életre kel a táncosok minden porcikájában és önfeledten adják át magukat a reggaeton lüktetésének! Most te is megtanulhatod, és hidd el nem nehéz ráadásul számos tekintetben jótékony hatású a kötetlen mozgássorozatok elsajátítása.

 • A REGGAETONTÓL MÁR 1-2 ÓRA UTÁN IS KÖNNYEDEBBEN MOZOGSZ
 • JELENTŐSEN SEGÍT EGY EDZÉS AZ FÉRFI ÉS NŐI ALAKFORMÁLÁSBAN
 • FEJLESZTI A MOZGÁSKULTÚRÁT ÉS MEGMOZGAT MAJDNEM MINDEN IZOMCSOPORTOT
 • MAGABIZTOSAN TUDSZ MAJD TÁNCOLNI SZINTE BÁRMILYEN BULIBAN
reggaeton csopikep

Az órákra a létszám limitált! Ne habozz, regisztrálj most és biztosítsd a helyed!

Nem tudod melyik órát válaszd? Segítünk!

Szereted a pörgős órákat? A dögös reggaeton zenéket? Akkor az intenzív reggaeton-t neked találtuk ki!

👉60 perc non-stop tánc
👉gyakorlat-orientált tematika
👉változatos mozdulatok
👉nincs bonyolult  koreográfia 
👉minden szinten követhető
👉segít levezetni a mindennapos stresszt
👉felér egy kiadós edzéssel
👉feltölt energiával

Teljesen kezdő vagy? Még sosem táncoltál, vagy ha igen, akkor valami teljesen mást?

Válaszd az alapozó reggaeton óránkat, ha teljesen az elejéről kezdenéd. Ezeken az órákon lassan haladunk, mindent részletesen elmagyarázunk és kigyakorlunk, hogy aztán magabiztos alapokra tudjunk tovább építeni 🙂

Ha az alapok már megvannak, vagy táncoltál már valamilyen utcai táncot, akkor válaszd a kezdő reggaeton óránkat. Többnyire lassú zenékkel, egyszerűen követhető mozdulatokkal, összekötésekkel várunk!

Ezeket az órákat akkor válaszd, ha már megvannak az alapok (vagy rendelkezel némi táncos múlttal) és tudod követni adott esetben a gyorsabb lépéseket, kicsit összetettebb mozdulatokat is. Kezdőként is csatlakozhatsz, ha gyorsabban szeretnél fejlődni, vagy úgy gondolod gyorsan tanulsz, hiszen ezeken az órákon sokat gyakorlunk 1-1 mozdulatot, vagy összekötést, így követhető lesz.

Már ismerős vagy a reggaeton világában? Nem ijedsz meg az összetettebb mozdulatoktól? Szeretnéd még tovább fejleszteni a táncod? Akkor válaszd a haladó órát, ahol az alapokon túllépve kihozhatod magadból a maximumot!

Hogyan néz ki egy reggaeton óra?

Mindegy, hogy beleszerettél a reggaeton-ba, a mozgáskultúrádat szeretnéd fejleszteni, a salsa tudásodat, figuráidat szinesíteni, vagy kicsit nőiesebb/férfiasabb kiállásra vágysz, a reggaeton biztosan előhozza a benned lakozó istennőt vagy férfiállatot! 😉

 

Már egy-két alkalom után is érezhetően könnyedebben mozogsz, szebb a tartásod, jobb a ritmusérzéked. Még egy pár alkalom önálló életet él a vállad, a mellkasod, a csípőd, mindezt lépés közben! Ez így elég hihetetlennek hangzik, ugye? Pedig nem az!  

Persze, mint általánosságban véve minden tánc, a reggaeton is sok gyakorlást igényel. Ehhez adunk tippeket az órán, illetve a következő linkre kattintva rögtön elolvashatsz pár jótanácsot: Hogyan gyakorolj otthon? 

Minden órán ismétlünk és persze új dolgokat is tanulunk. Az órák második felében pedig gyakorlunk, gyakorlunk, gyakorlunk… ezért is fontos, hogy kényelmes ruhában gyere, amiben tudsz mozogni, és folyadékutánpótlás is erősen ajánlott!  

FIGYELEM! AZ ÓRÁK TÖKÉLETESEN ALKALMASAK A ROSSZ HANGULAT MEGZAVARÁSÁRA, ROMBOLÓ HATÁSSAL VANNAK A SZÜRKE HÉTKÖZNAPOKRA!      

Mi szenvedélyesen szeretjük ezt a táncot, és az életérzést, amit képvisel, az órákon ezt is szeretnénk átadni Neked!

 

Reggaeton órák Budapest szívében!

További érdekességekért, tánc videókért, reggaeton eseményekért kövess minket facebook-on és instagram-on is!

Legyél te is reggaetondancer!

Csatlakozz több, mint 3000 elégedett tanítványunkhoz, tanulj meg az alapoktól profin táncolni és szerezz új barátokat! Kérd az ingyenes tippeket, bejegyzéseket, amik segítenek majd a tánctanulásban, értesülj első kézből a közös programokról, új órákról!